Termékeink

Capricare®
kecsketejből készült,

anyatej-helyettesítő tápszer

A kecsketej természetéből fakadó jó tulajdonságainak köszönhetően, a Capricare® biztosítja mindazt a vitamin, ásványi- és tápanyagtartalmat, amelyek elengedhetetlenek, hogy teljes értékű anyatejpótló tápszer legyen. Alkalmas a csecsemők speciális táplálkozási igényeinek kielégítésére a születéstől kezdődően, amennyiben az anyatejjel való táplálás nem megoldható.

TERMÉKADATLAP LETÖLTÉSE

A táplálás öröme

A Capricare® tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer kellemes ízű készítmény, amely tápértékét tekintve teljes értékű a csecsemők számára a születéstől kezdve.

Természetes gondoskodás

A Capricare® tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer a teljes kecsketej természetes tulajdonságainak köszönhetően kevésbé van feldolgozva.

Klinikailag tesztelt

A Capricare® tápszerek a kecsketej alapú csecsemőtápszerek több mint 20 évnyi kutatás, köztük több klinikai vizsgálat eredménye.

Világvezető szerep

A Capricare® gyártója, a Dairy Goat Co-operative, a kecsketej alapú tápszerek fejlesztésében úttörő és piacvezető vállalat, amely több mint 30 éve biztosítja a csecsemők táplálását, már 30 országban.

Tápértékre vonatkozó információk

*Az alábbi elkészítési arány alapján számolva: 30ml vízhez 4,3 g tápszerport adva. 100 ml tápszeroldat tápszerpor tartalma 12,91 g.

Összetevők:

Pasztőrizált teljes kecsketej, laktóz (tejből), növényi olajak (magas, olajsav tartalmú napraforgóolaj, repceolaj, napraforgóolaj, antioxidánsok (napraforgó-lecitin, kevert tokoferolok)), pasztőrizált kecsketejpor, halolajpor (dokozahexaénsav-forrás), Mortierella alpina olajpor (arachidonsav-forrás), ásványi anyagok (nátrium-citrát, kalcium-citrát, kalcium-hidroxid, kálium-klorid, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát, mangán-szulfát, kalium-jodid, nátrium-szelenit), kolin-klorid, L-tirozin, L-triptofán, L-cisztin, vitaminok (DL-α-tokoferil-acetát, L-aszkorbinsav, nikotinamid, kolekalciferol, retinil-acetát, kalcium-D-pantotenát, cianokobalamin, fitonadion, tiamin-hidroklorid, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, folsav, D-biotin), L-izoleucin, taurin, L-karnitin.

A készítmény 38% kecsketejet tartalmaz szárazanyagként.

Fontos: Az anyatej a csecsemők táplálásának legjobb módja, és 6 hónapos korig az egyedüli táplálékforrásnak kellene lennie. Mielőtt csecsemőtápszer használata mellett dönt, kérjen tanácsot szakembertől.

Elkészítési útmutató

Sterilizálás

Mindig mosson kezet mielőtt hozzákezd a tápszer elkészítéséhez. Forralással fertőtlenítsen minden eszközt, vagy használjon erre a célra szánt, engedélyezett sterilizáló berendezést. Forraljon fel friss vizet, és hagyja langyosra (kb. 40 °C-ra) hűlni. Az így előkészített víz megfelelő mennyiségét óvatosan öntse a sterilizált cumisüvegbe. (A megfelelő mennyiség meghatározásához használja a táplálási javaslat című táblázatot).

Kimérés

Finoman töltse meg a Capricare® adagolókanalat tápszerrel, majd simítsa le. Ne tömörítse, vagy púpozza fel a tápszerport. Az adagolókanál segítségével adja a megfelelő mennyiségű port a felforralt, majd lehűtött vízhez.

Elkészítés

Zárja be a cumisüveget, majd rázza össze alapossan, amíg a tápszerpor teljesen feloldódik.

Ellenőrzés

Cseppentsen pár cseppet csuklójára, így ellenőrizze a tápszer hőmérsékletét.

Az tápszert
közvetlenül gyermeke
etetése előtt készítse el.

Táplálási javaslat

Higiéniai okokból, a megmaradt tápszert ne tárolja, hanem öntse ki.