Előállítási folyamatunk

Ismerje meg kíméletes eljárásunkat, és tudja meg, mi tesz minket egyedülállóvá

Teljes tejből készül

A tejzsír az egyik legalapvetőbb, anyatejben megtalálható tápanyag. A Capricare® a legtöbb anyatej-helyettesítő tápszerrel ellentétben teljes tejből készül. A Capricare® tápszerekben így természetes forrásból származó tejzsír és zsírcsepp membrán (MFGM) található. Az MFGM bioaktív lipideket (foszfolipideket, szfingolipideket és koleszterint), valamint membránspecifikus fehérjéket tartalmaz. A kutatások azt bizonyítják, hogy ezek kedvező fiziológiai hatással vannak a növésben lévő babákra.

100%

Tejzsír
Anyatej

45%

Tejzsír
55%
Növényi olaj
Capricare®

100%

Növényi olaj
Hagyományos, tehéntej alapú,
anyatej-helyettesítő tápszer

Kíméletes feldolgozás

A Capricare®-készítmények előállítása során a tej valamennyi részét felhasználják. Ez azt jelenti, hogy kíméletesebben dolgozzuk fel a tejet, és kevesebb hőkezelési lépést alkalmazunk. Így megvédhetők a fehérjék, és korlátozható azok glikációja.
A fehérjék glikációja megváltoztatja a szerkezetüket, ami befolyásolhatja az emészthetőségüket, és előrehaladott glikációs végtermékek (AGE) kialakulásához vezethet. Az előrehaladott glikációs termékek élelmiszerekkel való bevitele és a gyulladások, az oxidatív stressz, valamint az inzulinrezisztancia között összefüggéseket fedeztek fel.

Csak alapvető összetevőket tartalmaz

A Capricare® a teljes kecsketejben található természetes, értékes tápanyagokra támaszkodik, és a készítményekhez csak a szigorúan szükséges összetevőket adja hozzá.

Köszönhetően egyedülálló jellemzőinek, a kecsketej természetes aminosav profilja közelebb áll az anyatejhez. Ugyanez igaz az olyan bioaktív vegyületekre, mint a nukleotidek vagy a poliaminok. Mivel ezek a természetes összetevők eleve megtalálhatók a kecsketejben, a Capricare készítményei a tápszerek egy természetesebb típusát képviselik, amelyben ugyanúgy megtalálhatók a babák gyarapodásához szükséges alapvető tápanyagok.
• Nem tartalmaz pálmaolajat – A Capricare® tejzsírt tartalmaz, amiben természetes módon előfordul az SN2 palmitinsav
• Nem tartalmaz hozzáadott tejsavót – A kecsketej természetes aminosav profilja szükségtelenné teszi a tejsavó hozzáadását