Termékeink

Capricare®
kecsketejből készült,

anyatej-kiegészítő tápszer

A kecsketej természetéből fakadó jó tulajdonságainak köszönhetően, a Capricare® biztosítja mindazt a vitamin, ásványi- és tápanyagtartalmat, mely szükséges gyermeke változatos és kiegyensúlyozott étrendjének kiegészítéséhez. Alkalmas a csecsemők speciális táplálkozási igényeinek kielégítésére 6 hónapos kor felett. A Capricare® DHA-t tartalmaz, amely akár 12 hónapos korig hozzájárul a csecsemők normális látásfejlődéséhez*.

*Napi 100 mg DHA bevitele előnyös hatásokkal jár.

TERMÉKADATLAP LETÖLTÉSE

A táplálás öröme

A Capricare® tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer kellemes ízű készítmény, amely tápértékét tekintve a 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára megfelelő.

Természetes gondoskodás

A Capricare® tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer a teljes kecsketej természetes tulajdonságai miatt kevésbé van feldolgozva.

Klinikailag tesztelt

A Capricare® tápszerek a kecsketej alapú csecsemőtápszerek több mint 20 évnyi kutatás, köztük több klinikai vizsgálat eredménye.

Világvezető szerep

A Capricare®, a Dairy Goat Co-operative, a kecsketej alapú tápszerek fejlesztésében úttörő és piacvezető vállalat, amely több mint 30 éve biztosítja a csecsemők táplálását, már 30 országban.

Tápértékre vonatkozó információk

*Az alábbi elkészítési arány alapján számolva: 30ml vízhez 4,3 g tápszerport adva. 100 ml tápszeroldat tápszerpor tartalma 12,91 g.

Összetevők:

Pasztőrizált teljes kecsketej, laktóz (tejből), növényi olajok (magas, olajsav tartalmú napraforgóolaj, repceolaj, napraforgóolaj, antioxidánsok (napraforgó-lecitin, kevert tokoferolok)), pasztőrizált kecsketejpor, halolajpor (dokozahexaénsav-forrás), Mortierella alpina olajpor (arachidonsav-forrás), ásványi anyagok (nátrium-citrát, dikalcium-foszfát, kalcium-citrát, kalcium-hidroxid, kálium-klorid, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit), kolin-klorid, L-tirozin, L-triptofán, L-cisztin, vitaminok (DL-α-tokoferil-acetát, L-aszkorbinsav, nikotinamid, kolekalciferol, retinil-acetát, kalcium-D-pantotenát, cianokobalamin, fitonadion, tiamin-hidroklorid, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, folsav, D-biotin), L-izoleucin, taurin, L-karnitin.

A készítmény 38% kecsketejet tartalmaz szárazanyagként.

Fontos: Az anyatej a csecsemő táplálásának legjobb módja, és 6 hónapos korig az egyedüli táplálék forrásnak kellene lennie. Mielőtt tápszer használata mellett dönt, kérjen tanácsot szakembertől. A Capricare® tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer a 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára készült. Csak változatos étrend részeként alkalmazható, és nem adható anyatej helyett gyermeke életének első 6 hónapjában. A táplálékkiegészítők bevezetésével kapcsolatos döntést, különösen 6 hónapos kor előtt, csak egészségügyi szakember tanácsára, az adott csecsemő növekedési és fejlődési igényei alapján kell meghozni.

Elkészítési útmutató

Sterilizálás

Mindig mosson kezet mielőtt hozzákezd a tápszer elkészítéséhez. Forralással fertőtlenítsen minden eszközt, vagy használjon erre a célra szánt, engedélyezett sterilizáló berendezést. Forraljon fel friss vizet, és hagyja langyosra (kb. 40 °C-ra) hűlni. Az így előkészített víz megfelelő mennyiségét óvatosan öntse a sterilizált cumisüvegbe. (A megfelelő mennyiség meghatározásához használja a táplálási javaslat című táblázatot).

Kimérés

Finoman töltse meg a Capricare® adagolókanalat tápszerrel, majd simítsa le. Ne tömörítse, vagy púpozza fel a tápszerport. Az adagolókanál segítségével adja a megfelelő mennyiségű port a felforralt, majd lehűtött vízhez.

Elkészítés

Zárja be a cumisüveget, majd rázza össze alapossan, amíg a tápszerpor teljesen feloldódik.

Ellenőrzés

Cseppentsen pár cseppet csuklójára, így ellenőrizze a tápszer hőmérsékletét.

Az tápszert
közvetlenül gyermeke
etetése előtt készítse el.

Táplálási javaslat

210 (ml)

Forralt víz

+

7 kanál

por

=

1

üveg