Termékeink

A Capricare® 3 junior gyermekital,
a lágy ízű kecsketejben található
természetes, értékes
tápanyagokból készül.

A kecsketej természetéből fakadó jó tulajdonságainak köszönhetően, a Capricare® biztosítja mindazt a vitamin, ásványi- és tápanyagtartalmat, mely szükséges a 12 hónapos kor feletti gyermeke változatos és kiegyensúlyozott étrendjének kiegészítéséhez. A Capricare®, a gyermekek normális növekedéséhez és csontfejlődéséhez hozzájáruló kalcium, foszfor és D-vitamin mellett vasat is tartalmaz, mely hozzájárul gyermeke normál szellemi fejlődéséhez.

feeding contentment

A táplálás öröme

A Capricare® 3 junior gyermekital, egy lágy ízű tápszer, amely tápértékét tekintve megfelelő a 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára.

natural goodness

Természetes gondoskodás

A Capricare® 3 junior gyermekital egy olyan tápszer, amely a
kecsketej természetességéből fakadó jótékony hatásoknak köszönhetően alacsonyabb feldolgozottságon esik át.

clinically evaluated

Tapasztalat és tudás

A Capricare® kecsketej alapú csecsemőtápszerek
több, mint 20 évnyi kutatás eredményeként születtek meg.

world leader

Világvezető szerep

A Capricare® gyártója, a Dairy Goat Co-operative, a kecsketej alapú tápszerek fejlesztésében úttörő és piacvezető vállalat, amely több mint 30 éve biztosítja a csecsemők táplálását, már 30 országban.

Tápértékre vonatkozó információk

*Az alábbi elkészítési arány alapján számolva: 30ml vízhez 4,3 g tápszerport adva. 100 ml tápszeroldat tápszerpor tartalma 12,91 g.
** Napi beviteli referenciaérték 100 ml elkészített tápszerben (az EFSA 2013. évi, 12–36 hónapos gyermekekre vonatkozó NRV alapján).

Összetevők:

Pasztőrizált teljes kecsketej, laktóz (tejből), növényi olajak (magas, olajsav tartalmú napraforgóolaj, repceolaj, napraforgóolaj, antioxidánsok (napraforgó-lecitin, kevert tocoferol)), élelmi rost (oligofruktóz), halolajpor (dokozahexaénsav-forrás), pasztőrizált kecsketejpor, ásványi anyagok (kalcium-karbonát, dikalcium-foszfát, kalcium-hidroxid, vas-szulfát, cink-szulfát), vitaminok (L-aszkorbinsav, kolekalciferol, retinil-acetát, cianokobalamin, riboflavin).

A készítmény 38% kecsketejet tartalmaz szárazanyagként.

Fontos: A Capricare® Junior gyerekital 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára készült, és csupán a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként alkalmazható.

Elkészítési útmutató

Sterilizálás

Mindig mosson kezet mielőtt hozzákezd a tápszer elkészítéséhez. Forralással fertőtlenítsen minden eszközt, vagy használjon erre a célra szánt, engedélyezett sterilizáló berendezést. Forraljon fel friss vizet, és hagyja langyosra (kb. 40 °C-ra) hűlni. Az így előkészített víz megfelelő mennyiségét óvatosan öntse a sterilizált pohárba. (A megfelelő mennyiség meghatározásához használja a táplálási javaslat című táblázatot).

Measure

Kimérés

Finoman töltse meg a Capricare® adagolókanalat tápszerrel, majd simítsa le. Ne tömörítse, vagy púpozza fel a tápszerport. Az adagolókanál segítségével adja a megfelelő mennyiségű port a felforralt, majd lehűtött vízhez.

Elkészítés

Helyezze vissza a fedelet a pohárra, majd rázza össze alapossan, amíg a tápszerpor teljesen feloldódik.

Ellenőrzés

Cseppentsen pár cseppet csuklójára, így ellenőrizze a tápszer hőmérsékletét.

Az italt
közvetlenül gyermeke
etetése előtt készítse el.

Táplálási javaslat

180 (ml)

Forralt víz

+

6 kanál

por

=

1

napi
takarmány