Miért a Capricare®-t válaszd?

Három nyomós érvünk is van, hogy miért a Capricare®-t válaszd a kicsi számára

why capricare

1
Pocakbarát
A kecsketej kíméli a kicsik pocakját. Ez azért van, mert a fehérje összetétele különbözik a tehéntejétől, így másképp viselkedik a picik hasában. A kecsketejben található lágyabb alvadékcseppek könnyebben lebonthatók az emésztés során, így a babák elégedett pocakkal folytathatják a napot.

2
Teljes tejből készül
A Capricare® a legtöbb tápszerrel ellentétben teljes tejből készül. Így megőrizhetők a tejzsírban található természetes, értékes tápanyagok, melyek az anyatejben is megtalálhatók. Nyugodt lehetsz a Capricare tápanyagdússágát illetően, hiszen ez természetességéből fakad.

3
A természetesség híve
A kecsketej emellett nyolcszor annyi természetes prebiotikumot tartalmaz, mint a tehéntej!
Figyelem: A kecsketejből készült tápszerek nem használhatók olyan csecsemők esetében, akiknél tejfehérje allergiát diagnosztizáltak. Ilyen esetben kérd ki szakember véleményét.

A csodálatos kecsketej

Tudtad, hogy a kecsketej az ember egyik legrégebbi tápanyagforrása? 10 000 éve használja az emberiség!

Az ókori Egyiptomban jó minőségű tejük miatt kiemelten fontos szerepet töltöttek be a kecskék. Napjainkban újra a figyelem középpontjába került a kecsketej, kedvező élettani hatásai miatt; a fejlett országokban egyre több kecsketejet fogyasztanak, és a növekvő kereslet miatt a felhasználás új lehetőségeit kutatják.

why capricare

why capricare

Egyszerűbb folyamat

Az általunk követett folyamat minimalista. Mellőzzük a túlfeldolgozást, így megőrizzük az olyan, teljes tejben található természetes tápanyagokat, mint a nukleotidok és a foszfolipidek.
Emellett csak olyan összetevőket adunk a tápszerhez, amelyre a babának szüksége van (sosem adunk hozzá például pálmaolajat, szacharózt vagy maltodextrint). Arra törekszünk, hogy termékeink minél közelebb álljanak természetes forrásukhoz.

Egyszerűsíti továbbá az eljárást, hogy az összes termelési részleg saját tulajdonunkban van, mint ahogy a kimondottan a tápszer előállítására szolgáló, speciális létesítményünk is. Ennek köszönhetően teljes és kizárólagos ellenőrzést gyakorlunk termékünk minden egyes része felett, a termeléstől egészen odáig, hogy a polcokra kerül.

Klinikai kutatások igazolják

Clinically Evaluated

A Capricare® formula kifejlesztését több mint 20 évnyi kutatás és számos klinikai vizsgálat előzte meg. Nyugodtan használhatod a termékeket, ugyanis bizonyítottan hatásosak és biztonságosak, és a baba garantáltan megkapja az összes tápanyagot, amelyre az egyes növekedési szakaszokban szüksége van a gyarapodáshoz és a fejlődéshez.